Kesäkassi

Olkoon tämä blogin arkihaaste 4/5, sillä nyt ideoitu, suunniteltu, toteutettu, vähän otettu auki ja taas tehty kaikenlaisia käsitöitä. Tulossa on useampia kurssi-iltoja ja ihanan innokkaita kurssilaisia on osallistunut jo järjestetyille kursseille <3

Kesää odotellessa on hyvää aikaa ideoida ja toteuttaa ainakin yksi kesäkassi. Helposti hommaan jää koukkuun ja kasseja tulee useampi. Usein idea lähtee kassinkahvoista. Satut löytämään ihanat kahvat tai kahvat löytävät sinut, kuten minulle useimmiten käy :)
Oma tyylini on melko simppeli joten kahvoissa voi olla jotain jujua, kuten tämän kassin puuhelmikahvoissa. Kassi on virkattu mustasta trikookuteesta ja kiinteillä silmukoilla pohjasta yläreunaan. Kassin kokoa voi varioida oman maun mukaan. Tähän kassiin mahtuu A4:set kukkaron ym. kavereiksi oikein hyvin. Kassiin voi halutessaan tehdä vuorin, mutta itse jätin sen tästä pois. Kiinteillä silmukoilla pinnasta tulee riittävän tiivis ja pikkutavarat sujahtavat erilliseen pussukkaan.

Minun kesäkassini on siis musta (yllätys), mutta minkä värisen kassin sinä haluaisit tehdä?
Mikäli mielit omatekoisen kassin, mutta vähän arveluttaa sen toteuttaminen, voit tulla hakemaan opin ja luottamusta omaan osaamiseen Kotilaiturin kesäkassikursseilta:
tiistaina 20.5. tai maanantaina 26.5. Kurssit järjestetään klo 18-20 ja mukaan mahtuu 8 innokasta. Vielä on molemmilla kursseilla tilaa. Kurssimaksu on 25 eur/hlö + omavalintaiset materiaalit siihen päälle. Ilmoittaudu mukaan ekalle kurssille su 18.5. ja toiselle kurssille pe 23.5. mennessä joko soittamalla 040 7221 471 tai sähköpostilla kotilaituri@gmail.com

ps. Voit seurata blogiani myös Facebookissa. Tykkääjäksi voit liittyä tästä, klik. Muista myös merkitä ruksi Kotilaiturin FB-sivun etusivun tykkää-ruudusta aukeavasta listasta Saa päivitykset -kohtaan, jotta näet kaikki Kotilaiturin päivitykset omassa uutisvirrassasi.







2 kommenttia

  1. Ihna mielettömät kahvat! Saako niitä ostaa jostakin vai onko kirppis löytö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kahvat ovat Helmikauppa Blingin löytö. Tilauksessa on lisää jos vaan onnistuu :) Ovat kyllä ihanat ja kivat käteen.

      Poista

© Kotilaituri
Maira Gall