Kirppislöytö / LAMPUT

Juhannusreissu Sastamalaan oli mukavan rentouttavan ja irroitti kivasti arjen puurtamisesta. Bonuksena reissu oli lisäksi erittäin antoisa näin kirppishaukan näkökulmasta.
Ystävämme oli nimittäin käynyt lunastamassa Tori.fi tuoliostokseni heidän kotinurkiltaan. Näistä tuoleista teen ihan oman postauksen ja kerron, minkälaiseksi ne verhoillaan.
Teimme päiväretken Häijään suuntaan ja poikkesimme metsäretken ja kauppareissun lisäksi kahdella kirppiksellä.

Toinen niistä on Sattuman kauppa, joka on upea aarreaitta Häijään keskustassa, osoitteessa Kylänraitti 74. Paikka on vanha piharakennus, jossa on kahdessa kerroksessa ja monen huoneen verran vanhaa, tosi vanhaa, vintagea niin astioista, kirjoista, huonekaluista kuin no ... mistä tahansa! Minun löytöni oli kuvan valaisimet. Ihana mattamessinginvärinen ruotsalaisen tanskalaisen Carl Thoren suunnittelema valaisin, kuvassa vasemmalla, tarttui matkaani ja päätyy erääseen lähitulevaisuudessa toteutuvaan projektiin. Varjostin maksoi 27 €. Mä tykkään – rakastuin! Messinki on vahvasti tulossa syksyn sisustukseen - valaisimissa, lyhdyissä, kehyksissä, maljakoissa. Vinkkaan etsimään niitä kesän kirppiskiertueilla ja mummolavierailuilla.





Toinen kirppis sijaitsi kiven heiton päässä Sattuman kaupasta, Häijään keskustassa, Säpinäkirppis. Säpinä on perinteinen hyllykirppis, jossa runsaasti peruskirppistavaraa. Täältä löysin toisen valaisimen, kuvassa oikeanpuoleinen! Mitkäköhän valaisintuntosarvet minulla olikaan tällä reissulla päällä :) Tämä valaisin hieman kultaisemman värinen ja sisällä olevasta lampusta päätellen toiminut kasvivalona. Tämä valaisin tulee päätymään luku-/kässälampuksi joko sohvan tai sängyn viereen. Tällä lampulla oli hintaa 8 €.

Ja ei Katilla kirppiskeikkaa ilman lasipulloa … heh heh! Pieni sellainen, mutta kuitenkin, päätyi myös mukaani sekä Arabian matala lasipurkki, joissa säilytän ruoka-aineita esillä keittiötason päällä. Kiva, kun tekee tarpeellisia löytöjä ja mikä parasta, todella edullisesti. Lasipullo ja -purkki maksoivat yhteensä 5 €.

Mitä mieltä olette lamppulöydöistäni, tykkäättekö vai menikö mielestänne metsään?

Ja tänään suuntaan Pimeelle Vintille noutamaan kaappiostokseni. Tämä kaappi taas päätyy kaupalleni lankakaapiksi. Mikäli kaipaat viikonloppuisin kivaa vierailukohdetta, suosittelen suuntaamaan Pimeelle Vintille, joka on kesällä avoinna ke-pe 12-18, la-su 11-16. Pihapiiri ja miljöö on mitä ihanin, sisällä olevista aarteista puhumattakaan.
www.pimeevintti.com
Aurinkoista viikonloppua!


15 kommenttia

  1. Oi mikä ihana löytö :)) Mä löysin tori.fi:stä kultaisen lampun ja olen ollut supertyytyväinen :))

    Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, S :) Miten sitä voikaan tulla hyvälle tuulelle hyvistä löydöistä. Sopivasti kultaa on oltava!

    VastaaPoista
  3. Niin hienoja löytöjä oot tehnyt. Kirppislöydöt on kyllä parhaita <3

    VastaaPoista
  4. Eikös, Laura! Odotahan, kun kuulet mihin nämä päätyvät :) Rakastan löytöjä ja uniikkeja sellaisia <3

    VastaaPoista
  5. Voi mitä löytöjä! Minä olen tykästynyt kuparin ja messingin värisiin esineisiin ja nuo lamput ovat ihanuuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin onnessani löydöistäni, Lady! Messinki on sopiva kiiltoaste mulle. Vielä kun päätyvät paikoilleen :)

      Poista
  6. Hitsit mitä löytöjä! Mä kans niin odotan lomaa ja kirppiksiä!!! Viikon päästä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanos muuta, Sanna! Loistolöydöt! Lomalla kirppistely on ihan parasta shoppailua :) Ihanaa lomaa sulle sinne viikon päähän!

      Poista
  7. Huikea kauniit valaisimet! Sä oot toden totta oikea kirppishaukka!
    Olisi ihana päästä mukaasi joskus kirppiskierrokselle, voisin
    oppia löytämään aarteita sun peesissä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin innoissani noista lamppulöydöistä! Voisin järkätä Katin kirppismatkoja, kiinnostaisiko, anyone... :)? Tervetuloa matkaani, Teija!

      Poista
  8. Hyviä löytöjä! Itse tulee käytyä liian harvoin kirppiksillä. Ja sen kerran kun sitten käy, niin harvemmin mitään löytöjä on tehnyt. Tarvis käydä useammin, niin silmä harjaantuis niihin löytöihin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä käymällä harjaantuu, toki välillä on parempi tarjonta ja itselläni on tapana tehdä käyntejä harvakseltaan niin löytöjä tulee silloin herkemmin vastaan :)

      Poista
  9. VÄLITTÖMÄN HENKILÖSTÖ / LIIKETOIMINTA / KOTI / SIJOITUSLAINATARJOUS ILMAN KUSTANNUKSIA / STRESSIA OTA YHTEYTTÄ TÄNÄÄN Whatsapp +19292227023 Sähköposti drbenjaminfinance@gmail.com

    Olemme finanssikonsultteja, jotka tarjoavat luotettavia lainoja yksityishenkilöille ja rahoitusta liike-, koti- ja projektien käynnistämiseen. Oletko kyllästynyt hakemaan lainoja vai oletko taloudellisessa sekaannuksessa. Onko sinulla alhaiset luottopisteet ja sinun on vaikea saada lainoja pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? sitten älä enää huolehdi, sillä olemme ratkaisu taloudelliseen epäonniisi. Tarjoamme kaiken tyyppisiä lainoja, jotka vaihtelevat $ 5,000.00: sta $ 533,000,000.00USD: hen alhaisella 2%: n korolla ja lainan kestolla 1-35 vuotta. Menetätkö unta öisin huolestuttaessasi, kuinka saada Legit-lainanantaja? Ota meihin yhteyttä Whatsappin kautta +19292227023 Sähköposti drbenjaminfinance@gmail.com

    Jaa tämä auttaaksesi sielua juuri nyt, kiitos

    VastaaPoista

© Kotilaituri
Maira Gall